Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

Ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 13/05/2024

Γάζι, 13 Μαΐου 2024

Ανοιχτή είναι από σήμερα η πλατφόρμα, για την υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  του Δ. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ,  για την περίοδο 2024-2025 μέσω τροφείων. Οι αιτήσεις καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του  Δήμου ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ  και αφορούν:

  • Νήπια, γεννημένα από 1/1/2021 και έως την 31/03/2022(ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ 30 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ)
  • Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2022 έως και την 31/03/2023(ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ)

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή και την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σας ζητηθούν, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ορίζεται από σήμερα 13/05/2024 έως 31/05/2024.

Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και την οριστική υποβολή της, αυτόματα θα μοριοδοτείται. Η αίτηση θα θεωρείται «επιτυχώς καταχωρημένη» μόλις λάβετε τον αριθμό πρωτοκόλλου και τη μοριοδότηση. Αυτό θα επιτευχθεί μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας.

Στην διεύθυνση e-mail θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας, αν δηλαδή, είναι πλήρης ή όχι ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών, θα παρέχεται χρονικό περιθώριο δέκα (10) ημερών για τη διόρθωση και επανυποβολή της από την ημέρα αποστολής του e-mail.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι  η αξιολόγηση της αίτησής σας ολοκληρώνεται είτε με την απόρριψή της – στην περίπτωση που δεν έγιναν τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις  είτε με την έγκρισή της, το οποίο σημαίνει πληρότητα της αίτησης ως προς τα δικαιολογητικά και όχι εγγραφή του παιδιού σε παιδικό σταθμό.

Για υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε στο   https://aitisi.malevizi.gov.gr/. Επισημαίνουμε πως για να συνδεθείτε, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXIS.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα  με τους κωδικούς TAXIS.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα τηλέφωνα που φαίνονται παρακάτω:

ΔΟΜΕΣ ΤΗΛ Email Δομών
Βρεφονηπιακός Σταθμός Πολύδροσου 2810 823656  

 

paidikoi@malevizi.gr

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Πελαγίας  
Παιδικός Σταθμός  Αγίας Μαρίνας  
Βρεφονηπιακός Σταθμός Γαζίου 2810371076
Παιδικός Σταθμός   Τυλίσου  
Παιδικός Σταθμός   Κρουσώνα 2810711227

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13/05/2024

Top