Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ (Voucher) στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Τετάρτη, 07/09/2022

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς για τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ (Voucher) στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Τα αποτελέσματα του Δήμου (τροφεία) θα αναρτηθούν την Δευτέρα  12/9/2022.

Οι σχετικές λίστες αποτελεσμάτων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΔΟΚΑΠΠΑΜ με την διαδικασία μέσω ΕΣΠΑ-Voucher βρίσκονται στο: https://aitisi.dokappam.gr

Στο πεδίο “Αποτέλεσμα Κατάταξης” θα δείτε τα εξής:

Έχει επιλεγεί  = Έχει επιλεχθεί στο συγκεκριμένη Σταθμό 1ης Επιλογής

Έχει εξαιρεθεί λόγω επιλογής σε άλλο σημείο = Έχει επιλεχθεί σε άλλη επιλογή σταθμού που είχε δηλώσει.

Δεν Έχει Επιλεγεί= θεωρείται ότι δεν έχει επιλεχθεί σε κάποιο Σταθμό προς το παρόν. Σε περίπτωση που θα προκύψουν κενές θέσεις, η υπηρεσία μας θα ενημερώσει τους επιλαχόντες βάση τη λίστα κατάταξης σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου (κριτήριο κατάταξης) όπως έχει αναρτηθεί.

Δεν Έχει Επιλεγεί ως βρέφος/Ένταξη ως νήπιο με τροποποίηση voucher= Δεν έχει επιλεγεί ως βρέφος αλλά υπάρχει δυνατότητα να ενταχθεί ως νήπιο με τροποποίηση του voucher όταν συμπληρωθεί η ηλικία των 2,5 ετών. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο δικαιούχος να επικοινωνήσει με τους κατά τόπους Σταθμούς που έχει επιλεγεί για την ενημέρωση του και τη δήλωση επιθυμίας του για ένταξη του βρέφους/νηπίου.

Σχετικά αρχεία

Αρχείο Μέγεθος Αρχείου
pdf Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 408 KB
xls Τελικά αποτελέσματα ΕΣΠΑ 2022-2023 27 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 07/09/2022

Top