Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

«Ημέρες Δημοκρατίας» για παιδιά με Αναπηρίες σήμερα στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 25/07/2022

Κοινή δράση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

«Πώς λαμβάνουμε αποφάσεις για τον τόπο μας;» Στο ρόλο και τη σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης στην καθημερινότητά μας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μιλώντας σήμερα σε παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα παιδιά επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και συμμετείχαν σε προσομοίωση συνεδρίασης παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, Μαρίνας Βογιατζή και της Αντιπροέδρου Έφης Βολανάκη .

Στη δράση συμμετείχαν επίσης παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η δράση συντονίστηκε από κοινού από την Πρόεδρο του Παραρτήματος κα. Μαρία Δαμανάκη, την υπεύθυνη του Παραρτήματος κα. Καφούση και την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ”Ημέρες Δημοκρατίας: Μιλώντας στα παιδιά για τη Δημοκρατία ” με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα στις 24 Ιουλίου. Στόχος ήταν να φέρει κάθε παιδί σε επαφή με τη σημασία της συμμετοχής στη δημόσια ζωή σε τοπικό επίπεδο και την ενημέρωση για τους αυτοδιοικητικούς οργανισμούς.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25/07/2022

Top