Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

Άνοια, Alzheimer & φροντίδα ασθενών στο επίκεντρο δράσης κατάρτισης των εργαζομένων του ΔΟΚΑΠΠΑΜ που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου

Πέμπτη, 27/02/2020

Σεμινάριο κατάρτισης των εργαζομένων του ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο Δήμο Μαλεβιζίου, πραγματοποιείται σήμερα 11:00π.μ. έως 3:00μ.μ στο χώρο του ΚΗΦΗ Γαζίου. Οι θεματικές του σεμιναρίου έχουν ως εξής:

  • «Εκτίμηση επιβάρυνσης των φροντιστών ασθενών με άνοια με την χρήση της κλίμακας, Zarit Burden Interview»
  • «Προστασία και ενίσχυση της αξιοπρέπειας στη φροντίδα ασθενών με άνοια» με εισηγήτρια -εκπαιδεύτρια την Δρ. Ελίζα Ιατράκη, Ψυχολόγος-Κοινωνικός λειτουργός, PhD, ΜPH στη Δημόσια Υγεία-Παν/μιο Κρήτης. Κεντρική Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Η εκπαιδευτική δράση στηρίζεται και από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και απευθύνεται στους επαγγελματίες των δομών Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ, Κέντρο Kοινότητας του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Στο σεμινάριο θα παρευρεθεί και η πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ Κορτσιδάκη, η οποία θα ενημερώσει για τις δράσεις τις εταιρίας.

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 27/02/2020

Top