Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

Δωρεάν υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής

Τρίτη, 17/07/2018

Το προσωπικό (η Κοινωνική Λειτουργός κι ο Ψυχολόγος) του Κέντρου Κοινότητας δήμου Μαλεβιζίου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στα πλαίσια ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης, ευαισθητοποίησης, πληροφόρησης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή κο Μελαμπιανάκη Εμμανουήλ και τον επαγγελματικό Σύμβουλο κο Πετράκη Εμμανουήλ , του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ με σκοπό την από κοινού διαμόρφωση πλάνου συνεργασίας με στόχο την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Διάβασε ΠερισσότεραΟι δωρεάν υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής απευθύνονται σε:

● εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης καθώς και ζητήματα που ενδιαφέρουν τους απασχολούμενους.

● ανέργους στα πεδία της απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης με σκοπό την ένταξη/ επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Οι τρόποι υποστήριξης αφορούν εξατομικευμένη πληροφόρηση , ομαδικά εργαστήρια, ενημερωτικά δελτία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας αλλά και τα θέματα που αφορούν τους ανέργους άμεσα από την υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου, καθημερινά από τις 09:00-15:00.

Επικοινωνία:

Κέντρο Κοινότητας δήμου Μαλεβιζίου

Ελ.Βενιζέλου & Αντιγόνης 1

Γάζι, Τ.Κ. 71414

Τηλ. 2810823904

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27/03/2019

Top