Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.

To Εργασιακό Άγχος σε Εργαστήριο στις εργαζόμενες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) από τη Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Κυριακή, 19/10/2014

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι εργαζόμενες /ες του ΔΟΚΑΠΠΑΜ το Εργαστήριο Ενδυνάμωσης με θέμα: «Εργασιακή εμπειρία και η θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία. Η διαχείριση του άγχους στο χώρο της εργασίας» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 13:00 στο χώρο του ΚΗΦΗ Δήμου Μαλεβιζίου, από τη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας και το Βοήθεια στο σπίτι Κρουσώνα του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Διάβασε ΠερισσότεραΗ εκπαίδευση έγινε από τον κ. Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, Ψυχολόγο, Στέλεχος Δομής Ισότητας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με στόχο να ενισχύσει τις δυνατότητες τους, να αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, ώστε να καταφέρουν να συμμετέχουν ενεργά σε θέσεις ευθύνης.

Στο εργαστήριο αναλύθηκαν τεχνικές διαχείρισης του στρες, καθώς και μια σειρά συμπεριφορικών και ψυχολογικών διεργασιών τις οποίες είναι απαραίτητο να ενεργοποιούν οι εργαζόμενοι/ες, ώστε να αντιμετωπίσουν μια στρεσογόνο κατάσταση.

Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσης που υλοποιεί η Γ.Σ.Ε.Ε. και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27/03/2019

Top